Naruto Shippuden

Este prima mea recenzie de cand am cont pe aceasta platforma sper sa fiți înțelegători multumesc
Povestea este absolut frumoasa. Aveți lupte epice combinate cu emoții profunde și schimbări imprevizibile ale poveștii, care vă vor uimi mintea. Singura critică pe care am putut-o găsi despre poveste este că în anime unele părți sunt descrise în imagini foarte simple, de ex. după ce un personaj a făcut o mișcare foarte vicleană în luptă, pentru a lăsa publicul mai tânăr să înțeleagă ce s-a întâmplat. Dar, din nou, nu aș vrea să piardă acest anime doar pentru că simt că este prea complex, așa că cred că se poate trece cu vederea asta. (Nu se întâmplă oricum prea des să fie cu adevărat deranjant.)

Tot ceea ce se întâmplă se potrivește, de asemenea, foarte bine în universul Naruto, ceea ce înseamnă că în realitatea acestei lumi, tot ceea ce se întâmplă are sens.

De asemenea, este uimitor să vezi diferitele personaje evoluând și crescând atât în ​​maturitate, cât și în forță. Chiar m-am surprins aplaudând ca un tocilar total atunci când un personaj a învățat o nouă mișcare sau a depășit propriile limite. Cu toate acestea, simt că personajele secundare sunt neglijate în ceea ce privește dezvoltarea, deoarece chiar nu pot concura cu forța personajului principal după un anumit moment.

Designul personajelor:

Minunat. Există zeci de personaje diferite și fiecare este unic. Chiar și personajele secundare au trăsături distincte, iar personajele principale arată o profunzime de caracter de la care multe filme de la Hollywood ar putea învăța în zilele noastre.

Să luăm de exemplu răufăcărul Orochimaru. Este cu ușurință cel mai bine conceput antagonist pe care l-am văzut în orice film, chiar și în toate cărțile pe care le-am citit nu găsesc un personaj ca el. Răutate pură. Viclean, bizar și înfricoșător. Pe lângă acțiunile sale imprevizibile și motivele întortocheate, muzica care apare împreună cu el doar rotunjește prezentarea acestui personaj și, pentru mine, o face de neuitat.

Muzică:

Este destul de simplu: muzica din Naruto este incredibilă. Când i-am arătat câteva piese unui prieten care nu le urmărește, chiar și el a rămas uimit. Dacă nu mă crezi, mergi pe youtube și verifică unele dintre ele, dar fii atent, s-ar putea să te ducă la vizionarea întregului serial dacă nu ai făcut-o deja!

Animaţie:

Au făcut o treabă uimitoare în animarea lui Naruto. Este foarte frumos să vezi cum totul prinde viață după ce ai citit manga alb-negru, iar animația lui Naruto poate concura cu cele mai recente filme animate. Multe scene sunt animate atât de bine încât vrei doar să le vezi iar și iar, mai ales unele dintre luptele în care grafica și „unghiurile camerei” dacă îți place postarea mea te rog să lași un like mulțumesc.
Concluzie generală: Serie acceptabilă pentru fanii genului.
Joi, 1 decembrie 2022
Recenzie scrisă de
Episoade anunţate
6 mai, 13:00
Anunţat de
10 mai
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
42
18
14

Encoding
97
6
2

Verificare
87
26
17

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...