Tokyo Ghoul

1 aprecieri
O să fiu sincer cu privire la acest anime, deci sper ca fanii înfocați ai seriei să nu-mi sară în cap. Așadar, seria este un eșec, fiind bună doar pentru începători, pentru că ei sunt prinși aproape de orice anime popular. Citind manga, îți dai seama că anime-ul a fost grăbit, iar povestea este schimbată din multe puncte de vedere. Să descriem seria din mai multe puncte de vedere:

Poveste:
Well, e la medie, nu-i nici proastă, nici bună, deși dacă se respecta manga, anime-ul ar fi fost o adevărată capodoperă. Au fost multe scene pe care nu le-am înțeles și a fost nevoie să revăd scena de câteva ori. În plus, povestea e terci. E atât de grăbită, încât nu mai înțelegi aproape nimic. Ar fi fost nevoie de încă minim 10 episoade. Din acest motiv, recomand manga tuturor care vor să înțeleagă povestea mai bine și vor să înțeleagă adevărata valoarea a seriei.

Personaje:
N-o să vă mint, au fost decente, deși se putea pune mai mult accent pe ele. Totul s-a bazat în jurul lui Kaneki. Bine, o putem pune în listă și pe Touka. Acum să fim sinceri, speram să se nască ceva între ei încă din primul sezon, nu? Ei bine, n-a fost să fie. Cum trebuia să se întâmple ceva mai interesant, totul se ducea de râpă. Iar aici revin la manga, care s-a bazat mai mult pe relația dintre cei doi.

Animația:
N-a fost rea. Cred că e unul din singurele lucruri care mi-a plăcut la acest anime. Deși au fost momente în care nu am înțeles de ce n-au încercat mai mult, s-a văzut puțină străduință, iar treaba asta e de respectat.

Coloana sonoră:
Da, s-a văzut străduința și aici. Coloana sonoră e lăudabilă, mi-a plăcut. Opening-ul e legendar, de asemenea, și e cu siguranță în top-ul meu. Presupun că majoritatea celor care au o părere proastă despre anime, n-au una asemănătoare și pentru coloana sonoră.


Concluzie:
Deci, seria e un eșec, într-adevăr. Îi lipsesc multe chestii care au fost esențiale pe parcursul seriei. De asemenea, n-o să înțeleg niciodată de ce a fost schimbată povestea, cea din manga fiind cu mult mai bună. Cum am zis și la început, pentru începători e un anime bun, însă dacă ești la început și ai gusturi rafinate în materie de anime (majoritatea sunt așa) sunt slabe șanse să înghiți seria asta. Yeah, nu știu de câte ori am zis-o, dar o mai zic o dată, citiți manga, n-o să regretați, o să înțeleți de ce adaptarea anime e un adevărat eșec.
Concluzie generală: Serie cu maxim unul sau două lucruri relativ acceptabile.
Serii asemănătoare recomandate:
Duminică, 13 noiembrie 2022
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
LUCRE14
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
8 mai, 13:00
Anunţat de
10 mai
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
57
18
15

Encoding
111
9
3

Verificare
107
27
26

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...