Naruto Shippuden

Seria Naruto Shippuden: m-a surprins într-un mod în care nu poate fi descris în cuvinte, este o serie care nu te lasă la greu iar acțiunea, comedia și drama sunt la ele acasă. Această serie nu m-a dezamăgit fiind o continuare a lui Naruto ( când era micuț ) recomand să începeți cu acea serie. Să începem ->

POVESTEA

Această serie se învârte în jurul unei lumi fantastice și SF în care marea majoritate a personajelor sunt ninja. Însă nu-s acei clasici ninja ci mai bine zis sunt personaje cu abilități uimitoare. Aceștea folosesc CHAKRA ( această chakra este folosită pentru a crea tot felul de tehnici uimitoare dar și amuzante pentru a-i ajuta în lupte, pentru distragere sau seducere ). Aceste tehnici sunt cât se poate de particularizate și speciale și derivează în funcție de posesorul acestora. Continuarea poveștii este una destul de clasică în care personajul principal "Naruto" vrea să-l aducă pe prietenul său cel mai bun din copilărie înapoi în satul lor natal deoarece îl consideră precum un frate, iar acesta a părăsit satul din motive personale măcinat de putere și răzbunare și se aliază cu un personaj negativ din serie.

PERSONAJELE

Sincer să vă zic: personajele din această serie sunt concepute cu atât de mare grijă și finețe încât privitorul nu are cum să nu-și facă favoriți. Principalul personaj este "Naruto Uzumaki", de unde își are numele și seria. Naruto este un ninja al satului Konoha, dorind să devină Hokage ( Hokage însemnând conducătorul/liderul satului ). Însă, înainte să devină Hokage, visul lui este să fie recunoscut de către locuitorii satului deoarece de mic copil el găzduiește în interiorul lui o ***** , această ***** a distrus satul când era un mic copil iar tatăl lui l-a sigilat în Naruto. Și de atunci, marea majoritate a sătenilor nu-l mai priveau precum o persoană, mai degrabă precum un demon... În serie mai găsim o mulțime de personaje eroice, eroi decăzuți și cele negative. Minusul, deși nu cred că este un minus, este faptul că acele personaje de umplutură/decor din serie nu-s prea definite. Ps: Dragi cititori acele " * " sunt puse pentru protejarea de Spoilere, Arigato!

ANIMAȚIA

Animația este una bună și personal îmi place mai ales în unele momente, având în vedere că această serie s-a lansat în anul 2007. Pentru acel an, animația acestei serii n-a murit și va rămâne vie în inimile noastre. Iar în unele momente de nebunie/furie ale personajului principal, animația este uluitoare făcându-ți corpul s-o ia razna!

Coloana sonoră

Despre coloana sonoră: este amuzantă deoarece o să ți se întipărească unele cuvinte memorabile din serie " (Da)ttebayo folosit de către Naruto ". Iar, în general nu o să te dezamăgească deoarece nimic nu-i întârziat, vocile se mișcă simultan cu gura personajelor și traducerea este excelentă.

Părerea mea personală:

Aș vorbi mereu despre această serie, am crescut cu ea și se află mereu în inima mea. Când eram micuț, am primit o bluză cu Naruto și neștiind cine-i la momentul actual, după ce apăruse prima data pe Jetix, m-am îndrăgostit instant. Primul meu anime favorit, nu mai voiam să dau bluza la spălat.
Dragi cititori, vă recomand cu căldura seria aceasta, nu o să vă dezamăgească!














Concluzie generală: Capodoperă.
Serii asemănătoare recomandate:
Joi, 7 iulie 2022
Recenzie scrisă de
Episoade anunţate
6 mai, 13:00
Anunţat de
10 mai
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
42
18
14

Encoding
97
6
2

Verificare
87
26
17

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...