Tokyo Ghoul

Am început să urmăresc Tokyo Ghoul deoarece multă lume îmi spunea că are o tematică total diferită față de anime-urile pe care le văzusem până să-l încep. Ce pot spune după vizionarea anime-ului, este că aveau dreptate. Tokyo Ghoul are foarte multe părți interesante și foarte multe mistere pe tot parcursul acțiunii.

POVESTEA
Acțiunea are loc în Tokyo, un oraș bântuit de creaturi misterioase numite „ghouli” (vampiri), care devorează oamenii. Populația este paralizată de frica acestor ghouli, ale căror identități sunt învăluite în mister. Ghoulii sunt ființe care pentru a trăi trebuie să se hrănească doar cu carne umană, orice alt tip de hrană dându-le groaznice dureri de stomac. Aceștia pentru a-și ascunde identitatea, poartă măști. Acești ghouli dispun de viteza îmbunătățită, simțurile, și capacitatea de regenerare care este de câteva ori mai rapidă decât a unui om normal, precum și arme numite „Kagune”. Ceea ce mi-a plăcut extrem de mult la poveste este faptul că aceasta mereu ia întorsături și mereu te face să urmărești mai cu atenție fiecare detaliu.

PERSONAJE
Personajele sunt foarte bine construite, fiecare având o poveste diferită, unele mai normale, altele mai înfricosătoare. Faptul că în cazul unora din personaje ne-a fost prezentat trecutul lor, m-au făcut să urmăresc cu mai mare atenție dezvoltarea personajului în cauză și m-au făcut să înteleg mult mai bine comportamentul lor. Pe scurt, pot spune că am fost plăcut surprins să urmăresc evoluția câtorva dintre ele.

ANIMAȚIA
Animația nu este foarte wow, însă elementele de bază ce ar trebuii să existe la anime-uri de genul sunt foarte bine animate/structurate. Mi-a făcut o mare plăcere vizuală să urmăresc episoade așa calitative.

COLOANA SONORĂ
Dacă vorbim despre sunete și opening-uri, cred că Tokyo Ghoul este în top la acest capitol. Sunetul de fundal este foarte plăcut și captivant, iar opening-urile sunt foarte structurate, reprezentând starea și emoțiile lui Kaneki.

Ca impresie generală, nu pot spune că este unul dintre anime-urile mele preferate, însă merită vizionat 100%. Povestea anime-ului este una frumoasă din care putem extrage foarte multe trăsături.
Concluzie generală: Serie bună.
Serii asemănătoare recomandate:
Miercuri, 30 martie 2022
Recenzie scrisă de
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
8 mai, 13:00
Anunţat de
10 mai
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
57
18
15

Encoding
111
9
3

Verificare
107
27
26

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...