Naruto Shippuden

Naruto Shippuden este continuarea primei serii Naruto în care ne este redată lumea ninja într-o perioadă în care pacea era ceva imposibil de obținut.

POVESTEA
În continuarea primei serii, povestea începe cu revenirea lui Naruto și Jiraiya în satul Konoha. Protagonistul nostru, Uzumaki Naruto revine după un timp petrecut alături de maestrul său, Jiraiya în satul Konoha, pregătit să-și revadă prietenii și să demonstreze că perioada în care s-a antrenat nu a fost în zadar. Pe parcursul poveștii acțiunea ia foarte multe întorsături, în prim plan aflându-se Naruto. Acesta întâmpină fel și fel de obstacole în calea visului său de a devenii Hokage și respectat de toți locuitorii satului. Partea cea mai frumoasă a poveștii este că protagonistul nostru își găsește de cele mai multe ori puterea de a reveni sau puterea de a lupta în prietenii lui. De ce tocmai în prieteni? Deoarece în copilăria lui nu a avut parte de nici măcar un prieten, iar acum a dat uitare acelui sentiment, bucurându-se de o mulțime de camarazi.

PERSONAJE
Evoluția personajelor în această parte secundă a anime-ului este foarte plăcută și interesantă în același timp. Cel mai impresionat am fost de povestea lui Itachi Uchiha, poveste pe care o las să o descoperiți chiar voi.

ANIMAȚIA
Grafica și animațiile încep să fie din ce în ce mai plăcute, nu de la început, dar spre final și în punctele cele mai importante ale acțiunii, m-am putut bucura de o grafică și de o animație foarte bună.

COLOANA SONORĂ
Intro-urile si outro-urile cât și sunetele de pe fundal sunt extraordinare. Mi-au făcut o asemenea plăcere, încât vizionam și sunetul pus la începutul/sfârșitul episodului.

Naruto Shippuden este o serie pe care am urmărit-o cu drag și cu foarte mare atenție asupra moralei pe care o extragem din poveste.
Concluzie generală: Capodoperă.
Serii asemănătoare recomandate:
Marți, 29 martie 2022
Recenzie scrisă de
Episoade anunţate
6 mai, 13:00
Anunţat de
10 mai
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
42
18
14

Encoding
97
6
2

Verificare
87
26
17

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...