Naruto Shippuden

Naruto Shippuden este continuarea seriei Naruto si pot sa spun ca m-am bucurat de fiecare episod si, chiar daca sunt ceva episoade, m-as mai uita la el daca as avea timp. Este un anime foarte bun. Faptul ca are atatea episoade m-a facut sa ma atasez foarte tare de personaje si sa ajung sa le cunosc in totalitate.
Progresul lui Naruto ca shinobi este evident in aceasta serie. Acesta a ajuns mult mai puternic si si-a facut o multime de prieteni, nu doar in Konoha, dar si in satele vecine si indepartate. Naruto este genul care mereu se pune in pielea celui din fata lui, este foarte empatic si incearca de fiecare data sa aduca talharii raufacatorii sau ninja fugari pe drumul cel bun, prezemtandu-le calea sa ninja, aceea de A NU RENUNTA VREODATA. Si o sa recunosc ca si pe mine m-a motivat atitudinea lui, mai ales cand mergeam la sala de fitness sau invatam pentru ceva important.
Naruto nu este singurul personaj al carui progres este evident. Toti au evoluat si si-au perfectionat tehnicile. Sakura a invatat tehnici de vindecare, studiind cu multa constiinciozitate medicina alaturi de Tsunade, unul din Sannini legendari. La fel si Sasuke, a devenit foarte puternic alaturi de Orochimaru, un alt Sannin legendar , dar si un ninja fugar, care are si el anumite scopuri ascunse, acesta isi doreste sa fie nemuritor pentru a invata toate tehnicile posobile. Dat fiind faptul ca i-am mentionat pe primii doi, este musai sa il mentionez si pe al treilea, preferatul meu de altfel, si anume Jiraya, un ninja de elita foarte puternic, cu multe tehnici, care l-a invatat pe Naruto de asemenea cateva tehnici puternuce si a fost alaturi de el pe parcursul drumului sau catre evolutie, ca si cum ar fi facut parte din familia acestuia. Are un singur defect insa, este cam pervers si de aceea Naruto il striga mereu Eremit pervers.
Seria aceasta este foarte intensa, are multe puncte culminante, momente limita si, din pacate, si cateva targedii...Isi va aduce Naruto prietenul pierdut pe calea cea dreapta? V afi Naruto cel mai puternic shinobi? Va avea Kakashi o iubita? Dar Jiraya va mai incerca sa il aduca inapoi pe Orochimaru? O sa fie Sakura impreuna cu Naruto sau cu Sasuke? Va reusi Naruto sa invinga toate amenintarile care se abat asupra dragului sau sat? Acestea sunt cele mai importante intrebari , iar raspunsul la ele trebuie sa il aflati voi urmarind seria.
Intro-urile le ador pe toate, le-am adaugat in playlist-ul cu intro-urile de la seria anterioara pe care o folosesc la facut curat sau la facut baie :))) <3
Povestea reuseste sa ramana la fel de picanta si interesanta, iar finalul este pe masura, exceptional. Recomand aceasta serie cu drag oricui vrea sa isi petreaca o mica parte din viata pentru a se relaxa imptreuna cu Naruto si prietenii sai.
Concluzie generală: Capodoperă.
Serii asemănătoare recomandate:
Sâmbătă, 26 februarie 2022
Recenzie scrisă de
Episoade anunţate
7 mai, 13:00
Anunţat de
10 mai
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
42
18
14

Encoding
97
6
2

Verificare
87
26
17

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...