Naruto Shippuden

Părerea mea sinceră.
1 aprecieri
Seria Naruto Shippuden are aproximativ tot ce ar trebui un anime să aibă. Ce m-a dezamăgit pe mine foarte mult este că acesta are prea multe episoade! Au exagerat și au întins episoadele cât de mult au putut. Partea bună din acest lucru este că la final dacă anime-ul a fost vizionat cu atenție atunci toate întrebările puse pe parcurs vor fi răspunse.


Poveste -
Povestea este una dintre cele mai simple dar în același timp cel mai complicat lucru de înțeles. Simplu în sensul că este o poveste mediocră și este foarte previzibilă iar complicat în sensul că sunt prea multe episoade care explică ce se întâmplă într-o singură scenă și nu îți mai poți da seama ce se întâmplă sau dacă e o amintire sau nu la un moment dat.

Personaje -
Personajele sunt într-un fel cel mai sensibil punct al acestei serii deoarece reușești să te atașezi foarte rapid de personaje, de fapt nici nu îți dai seama că te-ai atașat... Personajele sunt foarte bine construite și povestea lor este extraordinară!

Animație -
În general, animațiile sunt foarte bine puse in practică, dar sunt foarte multe momente în care calitatea animației este foarte slabă, iar în altele este foarte bună. N-au reușit să găsească o balanță între ele dar calitatea slabă al animației nu se observă prea mult ceea ce este bine.

Coloana sonoră -
Sincer, am rămas uimit la cât de frumoasă e coloana sonoră. Vociile personajelor sunt extrem de dedicate pentru serial, aproape uit că e un anime...
Sunetul în general, cum ar fi momentele intense sau când se explică o amintire al unui personaj este plăcut si se potrivește extrem de bine cu momentul respectiv.

Nota seriei : 4/5 ☆





Concluzie generală: Serie bună.
Serii asemănătoare recomandate:
Sâmbătă, 18 decembrie 2021
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
Cosminnn_
Episoade anunţate
6 mai, 13:00
Anunţat de
10 mai
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
42
18
14

Encoding
97
6
2

Verificare
87
26
17

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...