Tokyo Ghoul

1 aprecieri
Am inceput sa vizionez aceasta serie la recomandarea unui prieten care ma bate de cateva luni sa ma uit la acest anime deoarece personajul Keneki il reprezinta, cel putin asa spune el. Si mi-a spus sa ma uit deoacere asa il pot intelege mai bine. Dar nu prea voiam sa urmaresc acest anime pentru ca ma batea la cap intruna si atunci cand ma cicaleste cineva imi pierd interesul fata de lucrul respectiv.
Dar ghiciti ce? Am inceput seria si imi place super mult. Nu mai pot lasa laptopul din brate. M-a prins rau de tot seria.

Povestea este despre ghouli. Acestia sunt aproape ca oamenii, diferentele sunt ca acestia se hranesc cu oameni, ca sunt mai puternici ca oamenii si au anumite abilitati. La fel ca oamenii, unii ghouli au ales calea cea dreapta si unii calea mai putin dreaptă. Dar ghouliii isi doresc si ei o viata normala si sa convietuiasca alaturi de oameni.
Povestea incepe cu Kaneki, caruia ii place o fata frumoasa, pe nume Rize. Acestia ies la o intalnire care se sfarseste prost si veti vedea si voi de ce iese prost. Iar de aici viata lui Kaneki ia o altfel de turnura. Pe parcurs se intampla o gramada de chestii care te lasa captivat de anime, adica vrei sa stii ce se va intampla in episodul urmator, are un anumit mister.
Mor ghouli, mor si oameni. Pierd persoane dragi atat oamenii, cat si ghoulii. Oare se va ajunge la o cale de mijloc intre oameni si ghouli? Poate vom afla in sezonul doi ca finalul sezonului unu se lasa de dorit.

Personaje: Kaneki Ken este un baiat obisnuit la inceputul seriei. Acesta nu mai are parinti, dar Kaneki asculta cu sfintenie de cuvintele pe care i le-a spus mama sa, pana in final cand cele spuse de Rize il acapareaza. Kaneki are un prieten la care tine foarte mult, pe nume Hide si pe care vrea sa il protejeze. Kaneki are un fel de lupta launtrica dintre omul care este si ghoulul in care se transforma. Dar aceste este si om si ghoul, numai ca trebuie sa gaseasca o cale de mijloc intre acestea. Dar oare va putea sa faca asta?
De restul personajelor nu va mai zic, va las pe voi sa ii descoperiti.

Coloana sonora imi place foarte mult, mai ales opening-ul care mi se pare genial.
Animatia : imi place mult si cred ca aceasta contureaza perfect personaje cat si situatiile, pe unele ducandu-le la extrem.

Chiar vreau sa va sugerez sa fiti atenti la situatii si la personaje.
Sper sa va placa si voua si va urez vizionare placuta si sa luati ce e mai bun din acest anime!
Concluzie generală: Capodoperă.
Vineri, 23 iulie 2021
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
AStaruseterion
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
8 mai, 13:00
Anunţat de
10 mai
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
57
18
15

Encoding
111
9
3

Verificare
107
27
26

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...