Shingeki no Kyojin

3 aprecieri
Bună dragilor!
Sincer, nici nu știu cu ce sa incep, dar ceea ce va pot spune sigur, puneți mâna și uitați-va cât mai repede la seria asta atât de interesantă!
De ce este interesata? Ei bine... Totul este genial. De la coloana sonora, până la vocile personajelor. Absolut totul! Ceea ce face special acest anime, este povestea. Știu, pare ceva banal la care se poate gândi oricine. Niste creaturi înalte de câțiva metri, goale, unii dintre ei fiind și mai ciudați decât sunt majoritatea, nu se știe ce sunt cu adevărat și de unde vin și se hrănesc cu oameni, aparent fara motiv. "Banal", mi-am spus. Modul în care povestea e "du-te - vino", poate face povestea și mai complexă și ampla, însă sunt pasaje cheie. Nu sunt puse la întâmplare, doar de a face episodul de aproximativ 30 de minute.
Sincer, nu știu să fac o descriere interesantă, pentru că entuziasmul meu este mult prea mare și nu știu cu ce sa incep și cu ce sa termin. In schimb, vreau sa fie o descriere simpla, dar în care emoțiile mele să ajungă la voi, cei care cititi recenzia. Nu am vrut sa fac un mic rezumat despre sezon, chiar dacă într-o recenzie asta se face. Foarte multi dintre noi apreciază Shingeki no kyojin și sunt sigură că mulți dintre voi cunoașteți in mare parte ideea, dar mai ales pe scumpul nostru Levi. Personajul asta e legendar!
Că veni vorba de personaje, totuși haide sa vă fac o mica cunoștință cu ele:
• Eren - personajul principal. Este un tânăr ce visează să poată vedea lumea liberă, lumea de dincolo de zidurile ce îl țin captiv. Visează să exploreze și să descopere noi meleaguri. De mic vrea sa se înroleze in armata, in echipa de cercetare, fiind singurul prilej de a explora teritoriul din afara zidurilor.
• Armin - cel mai bun prieten al lui Eren. Este un băiețel slab la propriu și la figurat. Este batjocorit de alți copii din cauză că acesta își exprimă dorința de a părăsi orașul înconjurat de zidurile înalte de 50 de metrii. Acesta descoperă mai multe despre adevărata lume, dintr-o carte a părinților săi.
• Mikasa - este fata unor prieteni ai tatălui lui Eren. Mikasa a ajuns in familia lui Eren in urma asasinării părinților ei de către niște traficanți. In ziua aceea, Eren și tatăl său se îndreptau spre casa familiei ei și așa au putut să o salveze. De fapt, Eren a salvat-o, având grijă de cei 3 huligani.
• Levi (este mai mult personal) - Levi nu ar trebui sa apară în discuție, însă datorită lui am aflat de Shingeki no kyojin. Am văzut foarte multe edituri, iar personalitatea lui rece, m-a făcut cu adevărat curioasa sa urmăresc anime-ul. Nu pot sa va spun prea multe despre el, in afara faptului că este un profesionist in ceea ce privește manevrarea echipamentului 3D și desigur că este un maestru in a omorî Titani. Mai multe din viața lui le aflam in ova-urile din acest prim-sezon.

Sper că v-am convins sa urmăriți seria, am incercat sa îmi exprim sentimentele și să nu fac o descriere anostă despre poveste. Am vrut să îmi cunoașteți cu adevărat părerea despre Shingeki no kyojin. Sper ca in curând, mulți dintre noi sa putem discuta despre serie. Vizionare plăcută!
Concluzie generală: Capodoperă.
Serii asemănătoare recomandate:
Vineri, 9 iulie 2021
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
Airwaves, MihaiEXE, Eoni
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
4 mai, 13:00
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
35
17
11

Encoding
37
2
2

Verificare
67
13
6

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...