Tokyo Ghoul

Tokyo Ghoul
1 aprecieri
Tokyo Ghoul este un anime care cu siguranţă va reuşi să îţi dea fiori pe şira spinării în anumite momente. E drept, nu sunt multe, dar şi când se întâmplă asta, ehee . Anime-ul are 12 episoade şi prezintă o lume în care oamenii sunt conştienţi că printre ei şi trăiesc şi aşa numiţii devoratori, fiinţe care pentru a trăi trebuie să se hrănească doar cu carne umană, orice alt tip de hrană dându-le groaznice dureri de stomac. Primul episod prezintă modul în care Kaneki este atras într-o capcană de înspăimântătoarea devoratoare Rize.
Astfel, Kaneki ajunge să devină el însuşi un devorator, fără a-şi pierde însă şi latura umană.

Din serie cu siguranţă nu liseşte deloc sângele. Nu cred că este vreun episod în care să nu vezi cum se împroaşcă cu sânge pe toţi pereţii şi tocmai din acest motiv, vă sfătuiesc să staţi la distanţă de el dacă imaginea de mai jos vă va oripila. Credeţi-mă, sunt secvenţe şi mai rele de atât :3


Latura psihologică a seriei şi-a spus cuvântul, căci am reuşit să învăţ din doar 12 episoade că trebuie să ştii să spui „NU” când e cazul, că e ok să faci o alegere care să te avantajeze pe tine în detrimentul celorlalţi, că e important să acţionezi, în loc să te lamentezi, că nu te eşti vinovat de ceea ce li se întâmplă celor din jurul tău. Totodată, mi s-a demonstrat din nou faptul că răzbunarea şi lupta aduc la rândul lor din ce în ce mai multă ură şi din ce în ce mai mult răzbunare. Calea nu este să îl faci pe celălalt să ţi-o plătească, ci să încerci să descoperi ce întâmplări l-au făcut să acţioneze în acel mod.




Finalul este oarecum în coadă de peşte, căci am rămas cu multeeeee întrebări. Nu am aflat ce s-a întâmplat cu alte personaje din anime, cum ar fi Touka, dar sper cu tărie că voi afla răspunsul în sezonul 2.

Dacă vă place genul horror îmbinat până la nebunie cu momente psihologice de mare fineţe, eu vă recomand din suflet Tokyo Ghoul şi vă invit să îl urmăriţi subtitrat în română aici.
Concluzie generală: Serie bună.
Serii asemănătoare recomandate:
Duminică, 23 mai 2021
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
Laur7Seven
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
7 mai, 13:00
Anunţat de
10 mai
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
56
18
14

Encoding
104
9
3

Verificare
103
26
18

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...