Bleach

Recenzie Bleach
12 aprecieri
Bleach este literalmente anime-ul meu preferat.
Povestea are loc loc într-un univers divizat în două lumi , lumea oamenilor și cea a spiritelor , iar între ele Hueco Mundo *nu știu dacă am scris corect*. Lumea oamenilor este lumea în care locuiesc oamenii vii , iar după ce mor aceștia sunt duși în Soul Society , uneori aceste spirite sunt legate prin regret de lumea oamenilor și nu se duc în Soul Society , dacă aceștia rămân prea mult se transformă în Hollows , spirite malefice care își pierd inima în schimbul unei măști albe. Pentru a împiedica asta există Shinigami *zei ai morții - diferiți se cei din Death Note :)* care conduc spiritele rătăcite în Soul Society, aceștia sunt tot spirite dar au și săbii , numite Zanpaktuo *din nou , nustiu dacă am scris corect* aceste săbii au puteri specifice , numite Shikai și Bankai , Shikaiul este prima faza și este ușor de utilizat , iar Bankaiul a doua fază și este extrem de greu de executat necesitat mult antrenament și timp. Ei bine , personajul principal Ichigo Kurosaki poate vedea aceste spirite care au rămas pe pământ și respectiv Shinigami și Hollows. Într-o zi acesta este urmărit de un Hollow din cauza puterii spirituale mai mari pe care o posedă și își pune familia în pericol , aici intervine un Shinigami care este rănit în lupta cu acest Hollow și pentru a se salva pe ea *Shinigami-ul e fata :)* decide să-i transfere jumate din putere lui Ichigo pentru a se putea salva pe ea și restul , din greșeală Ichigo îi ia toată puterea și aceasta rămâne blocată în lumea oamenilor. De aici se începe întreaga acțiune a poveștii.

Acum , anime-ul acesta a primit foarte mult hate. Există mai mult motive pentru asta, în primul rând sunt filerele , seria a primit destul de multe filere din cauză că anime-ul se crează mai rapid decât manga și astfel trebuie create episoade bonus pentru a compensa , este ceva normal. Chestia asta există în mai toate seriile lungi deci nu prea observ o problema în asta , plus că față de Naruto care arăta fapte din trecut , seria asta măcar a încercat să creeze un arc întreg care să aibă cât de cât legătură cu povestea, deși destul de plictisitor , plus că se poate sări destul de ușor peste filere pentru că cum am spus , au legătură cu povestea , dar nu se mai ține cont de ele în continuare.
Boon , seria mai primește hate din cauza animației , pe asta o înțeleg puțin dar animația evoluează pe parcurs.
Un motiv de ură pentru anime des întâlnit este că Ichigo nu are un scop anume definit din start , ei bine nu cred că are prea mare relevanță pentru că asta permite mai bine dezvoltarea poveștii , plus că dacă ții neapărat să aibă un scop acesta este să-și apere prietenii.

Per total aniemul este genial, iar dacă nu-i spui anime ci poveste este chiar o capodoperă.

Poveste : 10
Animație : 8
Coloană sonoră : 10 *muzica este de-a dreptul genială*
Personaje : 9

P.S: În curând se va anima ultimul arc din manga , va fi necenzurat iar Kubo a declarat că va schimba un pic în așa fel în cat să includă toate bătăliile , chiar și cele care nu se arată în manga. Bleach cu animație de 2021-2022 , abia aștept ! 🥳
Concluzie generală: Capodoperă.
Joi, 20 mai 2021
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
JillMcGee, AndrisanAndrei, Hypnos, Chihaku, M-a-r-c-o, Cosm1n, Mihai-hml, Airwaves, MiYao, diabloh, Ivascu21, TryHardRomania
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
1 mai, 13:00
Anunţat de
3 mai
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
8
5
3

Encoding
12

Verificare
9
8

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...