Fairy Tail

Fairy Tail - recenzie
5 aprecieri
Pentru început, nu mă uit de obicei la anime-urile pline de acțiune și lungi, deoarece consumă prea mult timp și nu sunt un mare fan al luptelor, dar când am urmărit Fairy Tail, m-a readus la vizionarea anime-urilor.

Fairy Tail urmărește în principal aventurile lui Natsu Dragneel, Happy, Lucy Heartfilia, Grey Fullbuster și Erza Scarlet. Tinerii vrăjitori fac parte dintr-o breaslă numită Fairy Tail, situată în orașul Magnolia. Aceștia primesc cereri de muncă și, de cele mai multe ori, încearcă să o ajute pe Lucy cu ele. Pe parcurs, ei intră în conflicte cu alte bresle. Acest anime are scene de acțiune intense și o poveste superbă.

Un alt lucru minunat despre Fairy Tail este designul personajelor. Toți arată uimitor, deoarece majoritatea băieților sunt fierbinți, dar partea negativă este că fetele arată destul de mediu. Cu toate acestea, ținutele lor sunt destul de drăguțe și de obicei se schimbă în fiecare sezon sau cam așa ceva (cel puțin pentru un personaj). Cel mai spectaculos lucru despre artă sunt fundalurile. Pur și simplu arată frumos.

Bine, pentru început, povestea Fairy Tail este foarte unică și originală. În primul rând, spre deosebire de Harry Potter și alte anime-uri bazate pe fantezie, ei nu folosesc baghete! Oricum, plotul este excelent, deoarece are comedie, acțiune, fantezie, un pic de romantism, totul fiind un combo foarte bun.

M-am distrat uitându-mă la Fairy Tail. Are momente amuzante care îți vor provoca un chicotit, iar povestea este atât de interesantă, încât vrei doar să te uiți în continuare. Fairy Tail este de departe cel mai bun anime pe care l-am urmărit. În general, Fairy Tail este un anime grozav, plin de aventuri, comedie și acțiune. De asemenea, consider că este unul dintre anime-urile mele preferate din toate timpurile.
Concluzie generală: Capodoperă.
Serii asemănătoare recomandate:
Miercuri, 3 februarie 2021
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
Natsu07, IonutAst, Yvan, Kiojiro, stefanr66ig
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
3 mai, 18:00
Anunţat de
3 mai
Anunţat de
4 mai, 13:00
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
23
17
9

Encoding
28
2

Verificare
51
10
6

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...