Bleach

Bleach
13 aprecieri
Parerea mea...
Daca ar fi sa imi dau pur si simplu parerea ar fi ca seria Bleach (identificata de mine ca fiind doar "Ichigo") este atat de buna incat o recomand ca serie de inceput pentru oricine incepe sa se uite la anime-uri. (desi este destul de lunga dar merita!)
Si chiar daca este o serie relativ veche, nu imi pot inchipui sa nu o fi vazut macar o data! Practic seria aceasta a fost una din semintele dorintei de a vrea sa vad mai multe anime-uri. Spun una deoarece mai erau si Naruto, Slayers, Lovely complex si altele. Dar cam astea au fost principalele pentru mine!
Oricum, in seria aceasta se poate vedea viata si evolutia personajului Kurosaki Ichigo care este de mic binecuvantat (oarecum) cu puteri de a vedea mortii si alte entitati invizibile celorlalti si totodata o putere anormal de mare pentru un simplu om.
Seria este puntin cam greu de comprimat in cateva fraze dar ca sa fiu cat mai la subiect se poate spune ca "aventurile lui Ichigo si a prietenilor lui nu se termina niciodata!"
In serie vor exista momente de suspans, eroism, relaxare, amuzament, lupte (cel mai sigur), chiar si disperare uneori. Doar ca atunci cand va fi un mare BOOM nu o sa regretati!
Evident toata actiunea si toate cele vor avea o coloana sonora foarte smechera si mie unul mi-a ramas intiparite melodiile de la unele intro/outro-uri care sunt asa cum trebuie!
Concluzie generală: Capodoperă.
Sâmbătă, 30 ianuarie 2021
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
-keennn, sUpeRRRHAXX, Chihaku, M-a-r-c-o, Airwaves, MiYao, SosukeAizen, GGLeonard, SpataruAntonia12, Andrei0017834, decent-san, Almanda, BiMoo
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
1 mai, 13:00
Anunţat de
3 mai
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
16
8
4

Encoding
16

Verificare
24
8

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...