Fullmetal Alchemist: Brotherhood

Fullmetal Alchimist: Brotherhood
5 aprecieri
Fullmetal Alchimist: Brotherhood este una dintre serile mele preferate, o serie pe care o recomand cu tot dragul iubitorilor de shounen, printre care mă enumăr și eu.

Fullmetal Alchimist Brotherhood are 64 de episoade, acțiunea fiind concentrată pe scopul final al celor doi protagoniști ai seriei, Edward si Alphonse Elric, care vor să-și recupereze corpurile pierdute după o dezastruoasă încercare eșuată de a-și readuce mama la viață prin alchimie. Aplicându-se Legea Schimbului Echivalent care constă în a oferi ceva și primești la schimb altceva care valorează la fel, pentru a anula efectul Legii Schimbului Echivalent cei doi frați trebuie să găsească așa zisa Piatră Filozofală. La baza Pietrei Filozofale se găsește o conspirație care implică un adevar aspru ascuns bine printre problemele armatei și a celor doi alchimiști.

"How can you move forward if you keep regretting the past?"
- Edward Elric

Personajele constituie un rol important în crearea unei povești, fiecare având rolul lui și locul lui, arătându-ne pe parcursul acțiunii slăbiciunile și ambițiile fiecăruia pentru a-și îndeplini scopul și visul lor în viață. Iar când unul dintre ele cedează există cel puțin o persoană pe care se poată baza. Din punuctule meu de vedere, în acest anime nu există personaje mai importante decât altele deoarece fiecare contribuie în felul său, iar dacă nu ar fi fost ele povestea ar fi avut lipsuri. Apreciez munca doamnei Hiromu Arakawa pentru realizarea fiecărui personaj.

"Dedication is a talent all on its own."
- Alphonse Elric

Studioul Bones a realizat ca de obicei o muncă extraordinară, animația fiind una foarte calitativă și având o grafică impecabilă! Bones este unul dintre studiourile mele preferate având o lista imensa de anime-uri extraordinare precum: "Boku No Hero Academia", "Noragami", "Mob Psycho 100", "Soul Eater", "Bungou Stray Dogs", "Darker than Black" și multe altele.

Dacă v-au plăcut anime-uri precum:"Naruto","Noragami","Attack on titan" și "Black Clover" pot garanta că vă veți bucura și de acesta! Sper că recenzia mea să fie de ajutor cuiva care caută un anime bun de vizionat! Vă mulțumesc pentru atenția acordată și vă urez o vizionare plăcută!

Concluzie generală: Serie extraordinar de bună.
Serii asemănătoare recomandate:
Luni, 18 ianuarie 2021
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
Nanadaime, Erdi, DaryusCamaraduL, Purelife, ObergruppenfuhrerSS
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
5 mai, 22:00
Anunţat de
6 mai, 13:00
Anunţat de
10 mai
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
41
17
14

Encoding
91
4
2

Verificare
84
26
17

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...