Fullmetal Alchemist: Brotherhood

10 aprecieri
Fullmetal Alchemist un anime ce mi-a oferit spasme incontrolabile de râs, șoc pe măsură și chiar lacrimi în anumite momente.

Vă invit să pășim împreună înspre a afla ce este cu seria asta de o recomandă mai toată lumea și ce a făcut de a avut un asemenea succes.

Fullmetal Alchemist Brotherhood este un anime foarte bun în carese pot observă problemele oamenilor ca specie.Indiferent de ce univers fictiv ar creea oamenii mereu vom încerca să adăugăm realismul lumii noastre.Nu contează cât de crud este, iar Fullmetal Alchemist Brotherhood o face din plin de la natură lacomă a omului la cruzimea de care poate da dovadă până la inocența care o poate avea un copil acest anime le oferă aproape pe toate.


Avem personaje ce se dezvoltă pe parcursul seriei și noi creștem împreună cu acestea, indiferent cât credem că suntem de maturi, această serie ne dovedește că încă ne putem dezvoltă că persoane și că mereu este loc de mai bine.

Seria urmărește aventurile lui Edward și Alphonse Elric doi copii ce rămân orfani de mama de la o vârstă fragedă și se avântă în lumea alchimiei pentru a-și reînvia mama, încălcând astfel un tabu al alchimiei iar din această cauza Edward își pierde o mâna iar fratele sau mai mic Alphonse tot corpul.Edward își va da la schimb piciorul pentru sufletul fratelui său pe care îl va lega de o armură, arătând încă o dată principiul schimbului echivalent în alchimie “Pentru a obține un lucru,trebuie să oferi un lucru de aceași valoare” iar astfel seria noastră începe.

Cei doi vor pleca într-o călătorie pentru a-și recupera corpurile imediat după ce Edward își va da examenul de alchimist de stat iar astfel călătoria lor începe.

Anime-ul este extraordinar și arată multe lucruri și întâmplări care din nefericire le putem găși și în viață reală, protagoniștii noștri se vor întâlni cu multe persoane și cu multe dintre ele vor creea niște legături strânse iar cu unele nu.

Va recomand din toată inima să vizionați această serie și sunt sigur că vă va trece prin toate stările de la fericire la bucurie, tristețe,râsete și frustrare anime-ul vă va scoate toate sentimentele din interiorul vostru în cele mai ciudate și șocante moduri.

De la mine primește un 10 cu felicitări!
Concluzie generală: Serie extraordinar de bună.
Marți, 1 decembrie 2020
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
TimiSeJoaca, Airwaves, shaormanoname, soophiresy, 999thanq, stf250studios, Elric719, narcisam4ki, Cistilio, ObergruppenfuhrerSS
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
6 mai, 13:00
Anunţat de
10 mai
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
41
17
12

Encoding
88
4
2

Verificare
84
24
16

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...