Naruto Shippuden

Naruto - Unul din Cele mai Bune Anime-uri
3 aprecieri
Acest anime are de toate.

Povestea:

Povestea este absolut frumoasă, Ai lupte epice combinate cu emoții profunde și schimbări imprevizibile de poveste care îți vor sufla mintea.

Tot ce se întâmplă se potrivește foarte bine în universul lui Naruto, ceea ce înseamnă că în realitatea acestei lumi tot ceea ce se întâmplă are sens.

De asemenea, este uimitor să vezi diferitele personaje evoluând și crescând atât în ​​maturitate, cât și în forță. M-am surprins chiar înveselind că un tocilar total când un personaj a învățat o nouă mișcare sau și-a depășit propriile limite. Cu toate acestea, simt că personajele secundare sunt neglijate în ceea ce privește dezvoltarea, întrucât într-un adevăr nu pot concura deloc cu puterea personajului principal după un anumit punct.

Design personaj:

Minunat, Există zeci de personaje diferite și toată lumea este unică. Chiar și personajele secundare au trăsături distincte, iar personajele principale arată o profunzime a personajelor pe care multe filme de la Hollywood le-ar putea învăța din zilele noastre.

Muzică:

Este destul de simplu: muzica din Naruto este incredibilă, Mai ales Remix-urile, Dacă nu mă credeți, accesați youtube și verificați unele dintre ele, dar aveți grijă, s-ar putea să vă facă să urmăriți din nou întreaga serie, dacă nu ați făcut-o deja! :))

Animaţie:

Au făcut o treabă uimitoare animând Naruto. Este foarte frumos să vezi cum totul prinde viață după ce ai citit manga în alb și negru, Multe scene sunt animate atât de bine încât vrei doar să le urmărești din nou și din nou, în special unele dintre luptele în care grafica și „unghiurile camerei” ajung să strălucească.

Împreună, i-aș da 10/10 în prezent, întrucât experiența generală cu acest spectacol pur și simplu m-a aruncat în aer și nu găsesc cu adevărat nimic rău de spus despre asta.
Concluzie generală: Capodoperă.
Serii asemănătoare recomandate:
Joi, 26 noiembrie 2020
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
-keennn, MiYao, Yuriteo
Episoade anunţate
7 mai, 13:00
Anunţat de
10 mai
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
42
18
14

Encoding
97
6
2

Verificare
87
26
17

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...