Shingeki no Kyojin

Cum cred eu despre ANIME
5 aprecieri
O dragă Shingeki nu Kyojin, de unde încep chiar. Dacă ai vorbit cu prietenii tăi despre anime, atunci cuplul anime despre care vorbește toată lumea este Naruto, Bleach, One Piece, Dragon Ball și ... Shingeki no Kyojin. Care este diferența dintre Shingeki și restul? Shingeki are doar 25 de episoade până acum, dar este la egalitate de popularitate cu celălalt anime super lung, americanizat. De ce este popular? Ei bine, asta pentru că este uimitor de uimitor. Oamenii care numesc Shingeki no Kyojin „supraevaluat” s-ar putea să nu aibă același gust ca mine și este perfect, dar în opinia mea sinceră, Shingeki no Kyojin este unul dintre, dacă nu chiar cel mai mare anime realizat. Nu este popular fără niciun motiv.

Povestea este una dintre cele mai captivante povești pe care le-am văzut vreodată. Cu 100 de ani înainte de începerea anime-ului, omenirea a fost pe podul dispariției din cauza monstruoșilor titani umanoizi care devorează oamenii. Acum, în prezent, în anime, populația restantă a omenirii trăiește limitată la 3 ziduri „cerești”, care sunt atât de înalte și rezistente încât nici titanii nu pot să intre. Cel mai exterior perete a fost numit, Wall Maria, mijlocul zidul a fost denumit Wall Rose, iar cel mai exterior zid Wall Sina. Din nefericire pentru omenire, un titan colosal, unul care este chiar mai mare decât zidurile cerești de 50 de metri, sparge zidul Maria, permițându-i celorlalți titani să jefuiască orașul, ducând astfel la un alt masacru al omenirii. În timpul acestui masacru, personajele noastre principale, Eren Yeager și Mikasa Ackerman urmăresc îngroziți cum un titan înfiorător îi smulge capul mamei, apoi o înghite în întregime. Jurând că într-o bună zi va răzbuna omenirea și va extermina toți titanii, Eren Yeager se antrenează pentru a deveni un corp de anchetă, soldați eroici curajoși care ies în afara zidurilor, în câmpii, pentru a lupta cu titanii. Dar în curând aflăm că Eren este mult mai special decât pare, nu numai că este un războinic curajos, dar este și altceva care ar putea fi cheia supraviețuirii umanității, dar ar putea fi și distrugerea umanității.

Gândurile mele cu 3 cuvinte despre anime: Epic, Dynamic, Masterpiece. Acumularea de suspans a fost absolut uimitoare, totuși mai era încă loc de îmbunătățire; asta arată cât de epic poate avea acest anime. Animeul nu include doar lupte epice, ci și o mulțime de dialoguri, iar pentru aceia dintre voi care urăsc dialogul, îmi pare rău pentru voi, cei care urmăriți doar acțiunea. Animeul include, de asemenea, o mulțime de alte lucruri: există o mulțime de scene cu jumătate de inimă, hilar, precum și scene triste, tragice. Animeul are cu siguranță o cantitate bună de gore și îți va frânge inima frecvent (dacă te atașezi de personaje). Multe personaje ajung să devină nemiloase în timp ce încearcă să protejeze omenirea în moduri care sunt destul de * fiori *. Am rupt în anime? De fapt, am.

Personaje a fost o altă zonă (alături de fiecare zonă) care a fost punctul forte al lui Shingeki. Există o varietate diversă de personaje care luptă pentru umanitate din toate motivele. Există încredere, prietenie, împreună cu trădări și dureri. Există o ușurare a comediei printre multe personaje, în special bluza Sasha "Potato Girl". Există personaje cu care oamenii se pot lega cu siguranță, precum Armin Arlert, care vrea să facă ceea ce trebuie și să-și protejeze prietenii, dar nu pare să facă prea multe din cauza fricii. Frica este ceva care ne bântuie pe toți și ne împiedică să facem lucruri în viață. Un alt personaj cu care oamenii se pot relaționa într-o oarecare măsură este Annie Leonhardt, care luptă alături de umanitate, dar luptă opus umanității. Ce inseamna asta? Urmărește anime-ul. De ce face asta? Din cauza cicatricilor ei din trecut, " Levi este cu siguranță un personaj preferat de fani, datorită faptului că este mișto, copleșit, rău, bun-în-inimă, inteligent, direct la punct și, mai presus de toate, hilar cu toate aspectele sale îngrijite ... ciudățenie. Personajul principal, Eren Yeager, are o inimă puternică și „special”, dar încă nu este suficient de puternic pentru a-i învinge pe titani. Modul în care se dezvoltă este unul dintre cele mai interesante lucruri din acest anime plin de lucruri interesante. Levi este cu siguranță un personaj preferat de fani, datorită faptului că este mișto, copleșit, rău, bun-în-inimă, inteligent, direct la punct și, mai presus de toate, hilar cu toate aspectele sale îngrijite ... ciudățenie. Personajul principal, Eren Yeager, are o inimă puternică și „special”, dar încă nu este suficient de puternic pentru a-i învinge pe titani. Modul în care se dezvoltă este unul dintre cele mai interesante lucruri din acest anime plin de lucruri interesante.

Arta și muzica pot fi descrise într-un singur cuvânt: WOW! Desenele de artă au fost absolut uimitoare! De la personaje / titani la decorarea poveștii până la toate echipamentele folosite în luptă. Toate personajele aveau un aspect unic pentru ele. Setările anime-ului au fost frumoase. Orașele și zidurile păreau realiste, câmpiile pe care au visat-o personajele m-au făcut să-mi doresc să fug afară să văd cât de frumoasă este într-adevăr natura și cum apreciază oamenii sub naturalitatea naturii. Echipamentul 3-D a fost ceva care mi-a atras cu adevărat atenția și cu siguranță va atrage și ochii celorlalți. O nouă formă de acțiune care nu a mai fost văzută până acum. Personajele ar zbura literalmente de pe acoperiș pe acoperiș, tăindu-și săbiile la titani la viteze mari, care țin privitorii priviți încuiați pe ecran în orice moment. Coloana sonoră din anime a fost epică ca un rahat. Deschiderile vorbesc de la sine, fac justiția anime-ului. Deschiderile au fost epice și cu siguranță au creat starea de spirit a ceea ce urma să vină din anime. "Ei sunt prada, iar noi suntem vânătorii!" Restul coloanei sonore din anime a fost okayasgduyasgda AMAZING. Cum se poate descrie cât de uimitoare au fost acele OST germane. Se potrivesc perfect cu epicitatea anime-ului și au adăugat în mod cert tone de suspans la acțiunea de manevră 3-D. Cum se poate descrie cât de uimitoare au fost acele OST germane. Se potrivesc perfect cu epicitatea anime-ului și au adăugat în mod cert tone de suspans la acțiunea de manevră 3-D. Cum se poate descrie cât de uimitoare au fost acele OST germane. Se potrivesc perfect cu epicitatea anime-ului și au adăugat cu siguranță tone de suspans la acțiunea de manevră 3-D.

Desigur, s-ar putea să mă gândesc prea mult, dar anime-ul a inclus cu siguranță câteva teme în timp ce crea această capodoperă a unui anime. Aspectul de a fi închis într-o zonă, făcând aceeași rutină zilnică în fiecare zi. Oamenii caută să fie liberi și să caute aventuri. Ai grijă la asta. O altă temă pe care a încorporat-o anime-ul a fost cea a ciclului vieții. Oameni, le furăm animalele departe de familiile lor, le ucidem, le mâncăm. Ce este atât de diferit de noi și de titani? Sentimentele de a nu fi în vârful lanțului alimentar ... Oricum, dacă nu ați vizionat deja acest anime și citiți această recenzie, atunci ați trăit în mod clar sub o stâncă în tot acest timp și eu cu siguranță vă încurajăm să urmăriți acest spectacol, chiar dacă nu este stilul dvs. de anime.
Concluzie generală: Capodoperă.
Serii asemănătoare recomandate:
Joi, 12 noiembrie 2020
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
Vero96, stredd, Airwaves, ayame282828, KalloMario
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
4 mai, 13:00
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
30
17
11

Encoding
37
2
2

Verificare
61
13
6

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...