Boruto: Naruto Next Generations

Boruto-Naruto Next Generations
20 aprecieri
Probabil ca nu multă lume ar fi de acord cu recenzia mea, dar este de înțeles deoarece gusturile nu se discută, mai ales când seria are o istorie atât de lungă și mai ales nefinalizată încă.
Recezia mea, va scoate în evidență în cea mai mare măsură, motivul pentru care consider că seria Boruto, nu se ridică la nivelul așteptărilor (mele, evident), dar și al fanilor seriiilor Naruto și Naruto Shippuden.
Am urmărit seria Naruto, am fost complet fascinată de personaje, acțiune, ambiție și complexitate; am urmărit de asemenea seria Naruto Shippuden cu o fascinație și mai mare. Totuși, cred că seria Boruto nu se ridică la nivelul celor două menționate nici măcar pe jumătate (încă, cel puțin)

Poveste
Povestea Boruto nu este complicată deloc, din contră, ea arată pacea obținută cu atât de multe sacrificii atât materiale, dar mai ales umane. Totul se învârte în jurul copiiilor personajelor pe care le-am admirat, urmărit cu drag.
Boruto, Sarada, Inojin, Shikadai, Metal Lee și mulțe altele.
Încă din primele episoade, sunt scoase în evidență anumite aspecte precum felul în care Konoha și nu numai s-au dezvoltat, modernizat. Observam trecerea de la ramen la hamburger, de la stații la telefoane, de la călătoriile nesfârșite dintr-un sat în altul, la mijloace de transport în comun: trenul, și multe altele, probabil chiar mai importante.
Totuși, cred că aceste aspecte nu sunt neapărat negative, ci din contră.

Personaje
Personajele...ei bine! Aici ar fi multe de spus, dar voi încerca să fiu scurtă și la obiect.
Boruto Uzumaki, copilul Hinatei și al lui Naruto. Ei, am așteptat momentul în care voi vedea un astfel de rezultat, și totuși acum că îl văd, nu sunt chiar mulțumită.
Este un personaj care deși la prima vedere pare că îi seamănă mult lui Naruto, nu este așa! Felul în care evoluează ca personaj este puțin deplasat și brusc, totuși este interesant că își tratează legăturile de prietenie exact în modul în care ar face-o Naruto, ceea ce a mai dres lucrurile pe ici pe colo.
Sarada Uchiha, copilul Sakurei și al lui Sasuke..din nou, am așteptat cu nerăbdare să văd rezultatul relației dintre cei doi. Nu este un rezultat pe gustul meu, dar își merită locul în serie.

Shikadai Nara, și e clar că aici nici nu mai trebuie să menționez nimic. Un personaj care mă duce în fiecare moment cu gândul la Shikamaru, ceea ce este un lucru bun. Un personaj cam plictisitor ce e drept, dar care dovedește mereu că își merită și el locul în serie.

De asemenea, sunt extrem de multe personaje cărora nu le înțeleg rostul în serie. Dar mai ales, nu înțeleg schimbările de aspect ale unora, precum: Konohamaru Senju. Un personaj care mi-a creat impresia încă din seria Naruto, ca va ajunge departe, că îl va ajunge din urmă pe protagonist, dar nu a fost așa. A suferit destul de multe modificări fizice, precum culoarea ochiilor, dar mai ales a stagnat ca personaj.
Alte personaje care m-au inspirat în seriile Naruto și Naruto Shippuden, dar care m-au dezamăgit în seria Boruto, sunt Anco Mitarashi și Mei Terumi (Mizukage).

Din punct de vedere al coloanei sonore sau animației, nu prea am multe de comentat, deoarece nu le-am acordat atenție în mod special, dar care la prima vedere par calitative.

Am să închei prin a adăuga faptul că această recenzie subliniază în mod clar exclusiv părerea mea personală raportată la seria în cauză, și de asemenea urmăresc în continuare evoluției sa, deoarece tind să cred că nu ne-a arătat încă adevărata sa valoare.
Concluzie generală: Serie acceptabilă pentru fanii genului.
Serii asemănătoare recomandate:
Luni, 7 septembrie 2020
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
ianosiga, raducanu111, dexter07, Ates, MrAlix, Mary2006, WhiteShadow2331, neamtubogdan, Airwaves, Darack09, NiezuLeanu, R1e1b1e1c1c1a, Nagato999, lilb, vpirvu23, YuukaChan, mmaraa, DARIUSA661, GrosuEu, sof3u
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
7 mai, 22:00
Anunţat de
8 mai, 13:00
Anunţat de
10 mai
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
56
18
14

Encoding
104
9
3

Verificare
103
26
25

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...