Naruto Shippuden

Naruto este și v-a fi apogeul lumii Anime
8 aprecieri
Prima serie Naruto cât și Shippuden au fost începutul evoluției mele în lumea Anime. În timpul vizionarii toate emoțiile pe care nici nu credeam că le am și-au făcut apariția. Mi-am dat seama de multe lucruri si am învățat că în viață fără luptă și dorința de a câștiga nu îți poți împlini visul.
Uni spun că școală te învață multe...este adevărat...dar din Naruto am învățat ce l-a școală nici macar nu îmi imaginam că se poate preda. Toate personajele( cu bune, cu rele) chiar și-au avut rostul și nici una nu a dezamăgit odată aparute pe ecranele fanilor.
Acum părerile sunt împărțite, uni zic că nu este foarte wow alți ca e super, dar în cazul meu a fost piesa lipsă a vieți mele cât și reperul care m-a facut să văd cu alți ochi lumea înconjurătoare. M-a făcut să țin mai mult la prieteni de lângă mine și să îi respect la fel de mult.
Naruto ca anime are o poveste foarte elaborată din toate punctele de vedere, dar în repetate rânduri starea pe care mi-a impuso a fost de tristețe deoarece povestea din spatele multor personaje este construită numai din morțile și sentimentele de supărare a celor apropiați.
Că tot vorbeam de personaje , am câțiva pe care îi ador să le văd apariția pe ecran mai ales în toiul unei lupte aprigi.
1. Nagato: Este printre primi care mi-a atras atenția într-un mod deosebit. El alături de Pain au fost primele mele personaje pe care le-am îndrăgit, iar de fiecare dată când apăreau inimă îmi bătea cu putere.
2. Rock Lee: Alături de ceilalți, și acesta m-a surprins într-un mod plăcut mai ales că de la el am învațat majoritatea învățăturilor. El este genul de personaj care te încurajează să nu te dai bătut chiar dacă ai o problemă extrem de dificilă și care crezi că ar fi imposibil de rezolvat.
3. Itachi: Îmi este foarte dificil pentru mine să descriu sentimentul pe care îl trăiesc în momentul în care scriu aceste cuvinte dar asta e... Acesta cunoaște cu adevărat ce înseamnă să suferi și m-a facut să cred că viața mea nu este chiar atât de rea pe cât credeam. Îl apreciez enorm că a reușit într-un final să nu rămână cu remușcări din cauza acțiunilor la care a fost obligat să le execute.
4. Obito: Nu aveam cum să îl omit pe singurul care a trăită aceleași sentimente pe care uneori le-am experimentat chiar și eu. Pierderea unei persoane dragi chiar este un obstacol dificil peste care puțin trec si din nefericire mulți aleg să își încheie socotelile cu lumea, dar în cazul nostru acesta a ales calea răzbunări deoarece din punctul meu de vedere credea că așa se v-a simți mult mai bine alături de prea iubita lui Rin. Nu îl condamn, poate așa făceam și eu dar din fericire (cu ajutorul prietenilor) a reușit într-un final să scape de sentimentele negative.
Mai vroiam să adaug faptul că coloană sonoră a fost genială, multe melodii încă le ador și atmosfera creată pe parcursul vizionarii mi-a stârnit roiuri neîncetate de lacrimi.
Una din preferatele mele " Man of the World"
[Doresc să le mulțumesc din suflet echipei AnimeKage pentru efortul depus fiecărei serii de pe site. Vreau să spun că, cu ajutorul vostru am reusit să trăiesc cele mai frumoase clipe din viața mea. De aceea doresc multă sănătate și fericire prea iubiților nostri admini.]
În concluzie, vreau să vă spun că această capodoperă nu merită omisă deoarece niciodată nu ști ce poți învăța nou si chiar îți schimba cu totul percepția asupra vieți.
Vă recomand din suflet să o urmăriți.
Concluzie generală: Capodoperă.
Serii asemănătoare recomandate:
Miercuri, 5 august 2020
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
Kakashi77, M1a, In0, Elidos21, Yuriteo, Clauzews, Speramta, Deea1130
Episoade anunţate
6 mai, 13:00
Anunţat de
10 mai
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
42
18
14

Encoding
97
6
2

Verificare
87
26
17

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...